«L’OFFICIEL» atzīmē piecu gadu jubileju ar grandiozu ballīti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā piektdienā, 27. septembrī, viesnīcas «Hotel Grand Palace» restorānā «Suite» noritēja glancētā modes izdevuma piecu gadu jubilejas svinības. Pieci gadi luksus modes žurnālam ir gana liels laika sprīdis, īpaši ja ņemam vērā, ka «L’ Officiel» Latvijā sāka izdot tieši tajā gadā, kad visu pasauli sašūpoja ekonomiskā krīze.

Viesu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā operdziedātāja Inese Galante, televīzijas seja Agnese Vārpiņa, dziedātāja Natālija Tumševica, televīzijas seja un modes eksperte Maija Silova, radio geiša Ieva Adams, dziedātāja Kamilla, modelis Jaroslavs Borišņikovs, uzņēmēja Una Ulme un daudzi citi.

Jubilejas vakara «dreskods» bija radošas galvassegas. Pateicoties «dreskodam», viesiem bija iespēja parādīt savu radošumu, izdomu un iemiesot jebkuru no sapņu tēliem.

Tika apspēlēti putnu motīvi, ziedu motīvi, dažādas celtnes un pat domino kauliņi. Toties dāmas gados pārsvarā greznoja savu galvassegu ar skaistām sprādzēm, diadēmām vai stīpiņām.

Glancētais modes izdevums bija parūpējies arī par loteriju, kurā viesi, iemetot vizītkartes lielā traukā, varēja savā īpašumā iegūt kādu no piecām Latvijas dizaineru radītajām galvasrotām. Galvasrotas bija radījuši Dana Jasinkeviča, Ella Gorbova, Artis Štamgūts, Irita Tīlāne-Pakalniņa un Anna Kustikova.

Par vakara muzikālo noformējumu gādāja populārā latviešu soula un džeza mūzikas grupa «Pieneņu vīns».

Vakara gaitā viesiem bija iespēja vērot juvelieru zīmola «Frey Wille» un vācu zīmola «Blacky Dress» rudens - ziemas kolekcijas modes skates.

Pēc oficiālās daļas vakars nebeidzās, populārā dīdžeja Markusa Rivas mūzikas pavadībā vakars turpinājās. Viesi dejoja un pavadīja laiku sarunās līdz pat rītam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu