Augstās modes atradums no "Oriflame"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Oriflame.lv

"Oriflame" piedāvā rudens sezonas atklājums parfimērijā - "By Marcel" smaržūdeni. Aromāta radīšanā piedalījies starptautiski atzītais dizainers un modes mākslinieks Marsels Marongjū.

Jaunais "By Marcel" smaržūdens lieliski piestāvēs modernām un mūsdienīgi domājošām sievietēm, kas nebaidās iet līdzi laikam.

Zviedru izcelsmes franču dizainers "Marsels Marongjū" par aromātu: "Mana mūza un iedvesma. Viņa izstaro brīvību, pārliecību un to, ko mēs saucam par īstu sievišķību…". Sadarbībā ar Marselu tika izveidota jutekliskā koksnes – muskusa aromātu kompozīcija un unikālā flakona forma, kas atgādina neslīpētu dimantu – tīrradni. Viņa daiļradei raksturīgs klasisks un tomēr mūsdienīgs skatījums uz seksualitāti, kuru iemieso arī jaunais smaržūdens.

Foto: Publicitātes foto / Oriflame.lv

Dizainera stila izjūta un uzmanība pret detaļām ļāvusi iemantot atzinību un iegūt vairākus prestižus modes apbalvojumus – piemēram, "Elle" Skandināvijas izdevniecības balvu "Gada dizainers" un Krievijas Modes mākslinieku savienības apbalvojumu par labāko sieviešu apģērba dizainu.

Jaunais smaržūdens Latvijā būs nopērkams no 10.oktobra.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu