Jaunais Dacia Logan MCV tagad pieejams arī Latvijā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dacia

Pēc publiskas jaunā Dacia Logan MCV – «maxi» universālis par «mini» cenu – atrādīšanas Ženēvas motoršovā šī gada pavasarī, tagad tas pieejams arī Dacia tirdzniecības vietās Latvijā.

Kopš tā laišanas apgrozībā 2006.gadā, Logan MCV ir pārdots gandrīz 340 000 eksemplāros apmēram četrdesmit valstīs. Dacia pieprasījumu uztvēra kā iedrošinājumu un laida apgrozībā jauno Logan MCV, sekojot jaunā Logan, jaunā Sandero un jaunā Sandero Stepway pēdās.

Pēc modulārā piecu un septiņu sēdvietu Lodgy un piecvietīgā Dokker, kas radīts gan privātu, gan biznesa vajadzību lietošanai, jaunais Logan MCV turpina stiprināt Dacia kā ietilpīga un praktiska transportlīdzekļa imidžu. Septembra beigās jaunais Dacia Logan MCV būs pieejams arī Latvijā.

Foto: Dacia

Jaunais Dacia Logan MCV ir pieejams ar četru dzinēju veidiem:

  • Ar 1.2 16V 75 benzīna dzinēju (5,8 litri/100km, 135 grami CO2/km), kas pieejams ar rūpnīcā ierīkotu LPG iekārtu, kura iekļauta ražotāja garantijā
  • ar jauno TCe 90 benzīna dzinēju, kas nodrošina ievērojami zemāku degvielas patēriņu un CO2 izmešus (5,0 litri/100km, 116 grami CO2/km),
  • ar 1,5 litru dīzeļdzinējiem dCi 75 un dCi 90 dīzeļdzinēji (3,8 litri/100km, 99 grami CO2/km).
Foto: Dacia

Lai arī cena nav mainījusies (auto pieejams, sākot no 6245 latiem), jaunais Dacia Logan MCV pamatversijā ir aprīkots ar stūres pastiprinātāju, priekšējiem un sānu gaisa spilveniem, kā arī ir ESC (elektroniska stabilitātes kontrole). Jaunajā pamataprīkojumā ietilpst arī 60/40 dalījumā nolokāms aizmugures sēdeklis, priekšpuses un aizmugures bamperi virsbūves krāsā.

Papildus iepriekšminētajam aprīkojumam, Ambiance versijā ir pieejami elektriski nolaižami priekšējie logi un centrālā durvju slēdzene ar tālvadību. Šajā apdares līmenī pieejama arī plašāka dzinēju izvēle.

Jaunā Dacia Logan MCV Lauréate versijas ir aprīkotas ar melniem un hromētiem jumta reliņiem, klimata kontroli, borta datoru, elektriski apsildāmiem ārējiem spoguļiem, miglas lukturiem un modularitātes paketi (iespēja regulēt augstumu vadītāja sēdeklim, stūrei un drošības jostām).

Jaunais Dacia Logan MCV būs pieejams pie Renault un Dacia dīleriem «Mūsa Motors Rīga» un «Euro-Auto».

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu