Zatlere neesot aicināta kļūt par Pjotra Avena labdarības fonda vadītāju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eksprezidenta dzīvesbiedre Lilita Zatlere neesot aicināta kļūt par Pjotra Avena labdarības fonda vadītāju, norādīja eksprezidenta pārstāve Daiga Holma. Arī Avena dzīvesbiedre Jeļena Avena trešdien uzsvēra, ka par iespējamo Zatleres darbošanos fondā neko nezinot.

"Ziniet, es par to neko nezinu. Pirms desmit minūtēm man šo jautājumu uzdeva jūsu kolēģis. Es zvēru, neko par šo jautājumu nezinu," žurnālistiem teica Jeļena Avena.

"Viņa ir ļoti jauka un gudra sieviete, bet es goda vārds neko nevaru jums par to pateikt," viņa uzsvēra.

"Latvijas Avīze", atsaucoties uz neoficiālu informāciju, trešdien vēstīja, ka, pateicoties "Saskaņas centra" (SC) līderim Nilam Ušakovam, eksprezidenta Valda Zatlera sievai Lilitai Zatlerei izveidojušās sirsnīgas attiecības ar Krievijas miljonāru Pjotru Avenu, kurš nodibinājis savu labdarības fondu. Turklāt ļoti iespējams - ja SC tiešām nokļūs valdībā, Zatlere varētu nokļūt šā fonda vadībā.

Holma paziņoja, ka rakstā publicētā informācija neatbilst patiesībai. "Lilita Zatlere nav aicināta un nav piekritusi kļūt par Pjotra Avena labdarības fonda vadītāju," sacīja Holma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu