Naomi Kempbela uzvelk 21 gadu vecu kleitu (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix / AFP/Reuters/Versace

Izrādās supermodeles nav nemaz tik izlutinātas uz jaunas garderobes ieviešanu - izrādās, to skapī glabājas arī vairāk, nekā divdesmit vienu gadu vecas kleitas!

«Atelier Versace» modes nama melnā vakarkleita ar izaicinošo dekoltē zonu supermodelei Naomi Kempbelai mugurā tika manīta pirms vairāk, nekā divdesmit gadiem. 1992. gadā,

kad modelei bija 22 gadi - Naomi šajā tērpā piedalījās modes nama foto sesijā.

Četrdesmit trīs gadus vecā modele šajā leģendārajā tērpā parādījās saviesīgā pasākumā Ņujorkā.

Jāatzīst, ka modele savā vecumā izskatās satriecoši starojoša. Iespējams, pie vainas viņas

pāriešana veģetārismā pirms pusotra gada.

Pasaules supermodele arī trīs reizes gadā ietur kļavu sīrupa diētu.

Kļavu sīrupa diētā ietilpst četri produkti: kļavu sīrups, citrona sula, ūdens un asie sarkanie čili pipari. Šīs visas sastāvdaļas - 2 tējkarotes citrona sulas, 2 tējkarotes kļavu sīrupa, šķipsniņa sarkano piparu maisījuma un glāze ūdens - vien atliek sajaukt kokteilī un lietot uzturā. Paralēli diētai iesaka vakaros dzert nomierinošu tēju, bet no rīta glāzi ūdens, kurā izšķīdināta ir jūras sāls.

Ieteicamais diētas ilgums - sākot ar 10 dienām. Kā zina stāstīt diētas izmēģinātāji, jau 2.-3. dienā izsalkuma sajūta pazūd, bet jau 5. dienā pašsajūta ir lieliska un aug darba spējas. Šī diēta gan ir jāietur regulāri - 3 līdz 4 reizes gadā, tad uzlabojoties imūnsistēma.

Vērojot abas bildes, izdodas uzspēlēt spēli - «atrodi 10 atšķirības»!

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu