Arī šogad godinās Latvijas slimnīcu sirsnīgākās māsiņas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien, 12.septembrī, Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS) tiks atklāta jau par tradīciju kļuvusī akcija «Meklējam sirdsmāsiņu», kuras laikā tiks noskaidrotas 22 Latvijas slimnīcu sirsnīgākās un atsaucīgākās bērnu māsas.

Kā informēja BKUS pārstāve Romēna Namniece, akcijas mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību bērnu māsu darbam un celt bērnu māsas profesijas prestižu, uzsverot, ka no māsu darba ir atkarīga pacienta aprūpe un sekmīgs atveseļošanās process. Akcijas noslēgumā 30 bērnu māsas tiks apbalvotas ar naudas prēmijām.

Akcijas atklāšana norisināsies Rīgas Centrālās bibliotēkas ārējā apkalpošanas punktā «Saulaino dienu bibliotēka» BKUS Torņkalna novietnē, Vienības gatvē 45, plkst.11.

Pasākumā aicināti piedalīties 22 slimnīcu pārstāvji. Savu dalību apstiprinājusi arī akcijas «Meklējam sirdsmāsiņu» patronese - Valsts prezidenta kundze Dace Seisuma, Rīgas Dzemdību nama valdes priekšsēdētāja Ilze Kreicberga, «Rietumu bankas» Labdarības fonda valdes priekšsēdētāja Inga Šīna, BKUS valdes priekšsēdētāja Anda Čakša, veselības ministre Ingrīda Circene (V) un laikraksta «Diena» galvenais redaktors Gatis Madžiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu