Kāpēc populāras aktrises iesaka dzemdēt pēc 40? (237)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweeden

Kas vēl bez spožas karjeras Holivudā vieno šīs skaistules - Moniku Beluči, Selmu Haijeku, Halli Beriju un Džūliju Robertsu? Viņas visas izšķīrās par vēlu grūtniecību.

Aktrise Monika Beluči atklāti atzinusies presei, ka nekad nenožēlos to, ka pirmo reizi tapa par māti savos trīsdesmit deviņos gados. Otrs bērns aktrisei piedzima četrdesmit piecos gados. Abas grūtniecības un dzemdības notika bez sarežģījumiem.

«Jaunību es veltīju savai karjerai un darbam, kur liela nozīme ir skaistumam. Esmu pabijusi daudzās pasaules valstīs, pakļāvusi sevi zvērīgam grafikam. Nē, ar bērnu tas nekad nebūtu bijis iespējams. Visam savs laiks,» uzskata aktrise Monika Beluči.

Aktrise, daloties savā pieredzē, uzskata, ka vēlā grūtniecība nav šķērslis kļūt par māti -

visu izšķir sievietes psiholoģiskā gatavība mainīt savu dzīvesveidu, pati vēlme tapt par māti.

«Kāda sieviete tam nobriest jau divdesmit gados, kāda trīsdesmit piecos, bet citas vēl vēlāk,» skaidro Beluči. «Es paliku stāvoklī, kad biju tam absolūti gatava!»

Foto: Scanpix Sweeden

Selmai Haijekai pirmdzimtā meitiņa piedzima 41 gada vecumā, tieši tāpat kā Hallei Berijai - arī viņa savu meitiņu laida pasaulē četrdesmit viena gada vecumā. Arī maģiskajā vecumā, 41 gadā aktrisei Džūlijai Robertsai piedzima dvīņi.

Lai gan preses intervijās, Haijeka uzsvēra, cik gan grūti viņai nācās nomest lieko svaru, viņa ir laimīga, ka meitiņu dzemdējusi tieši šajā laikā. Bet Robertsai bija nelieli sarežģījumi grūtniecības laikā, kas lika ievērot pat gultas režīmu, tomēr to visu aktrise atceras ar mīlestību un gaidīšanas brīnumu - tas nebiedēja par māti tapt vēlreiz.

Komentāri (237)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu