Jaguar plāno apgūt jaunas teritorijas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Jau vēstījām, ka Jaguar plāno Frankfurtes auto izstādē prezentēt konceptauto C-X17, kura jumta līnijas siluetu un daļu aizmugurējā luktura ražotājs atklāja tā dēvētajā tīzerattēlā.

Vairāk oficiālas informācijas no ražotāja nav, taču interneta plašumos ir nonākuši izstādei sagatavotā prototipa attēli, un tie apstiprina sākotnējās prognozes, ka Jaguar ir sagatavojis krosoveru.

Šāda tipa auto vēl nekad nav bijis Jaguar piedāvājumā, un tas apliecina kompānijas mērķi apzināt jaunas teritorijas un pacīnīties ar citiem premium zīmoliem par daļu no ienesīgā krosoveru segmenta.

Konceptauto ārējais dizains rāda, ka dizaineri priekšējās daļas veidošanā ir iedvesmojušies no markas flagmaņa XJ, bet tālāk uz aizmuguri ir redzams visnotaļ dinamiska izskata pilnpiedziņas automobilis ar zemu jumta līniju un lieliem riteņiem. Sportiskais dizains liecina, ka upju forsēšana un rāpšanās pa klinšu sienām šim auto, kad tas nonāks sērijveida ražošanā, nebūs starp pamatuzdevumiem; tas drīzāk būs stilīgs mājsaimnieču auto ar paaugstinātu klīrensu un ziemas apstākļos noderīgu pilnpiedziņu.

Sērijveida krosovers, kura provizoriskais nosaukums ir XQ, tiks konstruēts uz jaunas alumīnija tehnoloģiskās platformas, ko Jaguar izmantos arī gaidāmā 3.sērijas BMW, Audi A4 un Mercedes C klases konkurenta ražošanā. Pats XQ savukārt būs alternatīva tādiem auto kā Audi Q5 un BMW X3.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu