ASV saceļ terora trauksmi, jo pasažieri lidmašīnā maigojas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar ASV tika sacelta terora trauksme, parādoties ziņām, ka reisā uz Detroitu divi pasažieri atsakās atstāt lidmašīnas tualeti. Tagad noskaidrojies iemesls - izrādās, abi aizdomīgie pasažieri bija pāris, kurš lidojuma laikā izlēma lidmašīnas tualetē ļauties kaislībai, ziņo "Daily Telegraph".

Reisa Denvera-Detroita apkalpe nolēma sazināties ar varas iestādēm, jo divi pasažieri tualetē pavadīja aizdomīgi ilgu laiku un atteicās to pamest.

Ņemot vērā, ka vakar ASV pieminēja 10.gadskārtu kopš 11.septembra terora aktiem un varas iestādes bija paaugstinātā gatavībā, šis lidaparāta apkalpes paziņojums tika uztverts ar lielāko nopietnību - lidmašīnu līdz lidostai pavadīja divi F-16 iznīcinātāji, kuri bija gatavi lidmašīnu vajadzības gadījumā notriekt.

Aizdomīgie pasažieri pēc lidmašīnas nosēšanās tika aizturēti un nopratināti. Vēlāk abi atlaisti.

Telekanāls "ABC" vēsta, ka aizdomīgie pasažieri bija pāris, kurš uz lidmašīnas tualeti devās pamaigoties. Nekādas apsūdzības pret pāri celtas netikšot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu