«Vislabākais tētis»: pasakos Dievam par tik gādīgu tēti! (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

Ik dienu, kad paskatos uz savu vīru, es pasakos Dievam, ka manam bērnam ir tik brīnišķīgs tēvs, kas sevī iemieso visu to, kas ļauj cilvēku saukt par krietnu. Mūsu dēlēnam ir 2 gadi. Uz tēti viņš skatās kā uz kaut ko tik ļoti īpašu un neatkārtojamu, ka grūti to pat aprakstīt.

Nevaru viņam nepiekrist, jo jau kopš dienas, kad uzzinājām par ģimenes pieaugumu, skaidri apzinājos, ka manam bērnam vienmēr būs tēvs, kas par viņu parūpēsies, pasargās, samīļos un pateiks gudru vārdu, lai ievadītu puiku dzīvē. Viņš ir vislabākais tētis pasaulē, jo viņš ar maigumu un rūpēm pavada dēlu katru mīļu dienu dzīves gaitās, sagaida ar tēvišķi spēcīgo un priekpilno apskāvienu. Viņš ir vislabākais tētis, jo jau mazam puikam prot lieliski nošķirt, kas ir labs un kas slikts.

Viņš ir lielisks tētis, jo grūtos brīžos nenorobežojas no problēmām, bet ar pilnu pārliecību, ka viss būs kārtībā, atbalsta mazo puisēnu, sniedz viņam mierinājumu un pārliecību, ka viņam ir divi vecāki, kas viņa dēļ izdarīs visu, lai viņš justos pasargāts un mīlēts. Viņš ir vislabākais tētis pasaulē, jo vārdu dēls viņš izrunā ar tādu pietāti un lepnumu, kas jau ar pirmo izteikto zilbi liek saprast, ka viņš ir tēvs visu to labāko vārdu nozīmē – mīlestība, kas caurvijas ar cieņu, rūpes, kas caurvijas ar solījumu mūža garumā, sapratne, kas rodas no viņu zilo acu sastapšanās vien.

Kopumā uzskatu, ka labs tēvs ir tāds, kurš bez jebkādām šaubām var pateikt, ka viņa bērns ir viņa acuraugs. Mans vīrs ir izcils tēvs, jo abi skatās vienā virzienā ar vienu domu – mēs esam cilvēki, kam sirsniņas pukst vienā ritmā.

Ar cieņu, Aiga

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu