Negaidot iegūst 50 latus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējās nedēļās portāla TVNET birojā skanējis ļoti, ļoti daudz pateicības vārdu. Aizkustinājumā par saņemtajām vērtīgajām dāvanu kartēm prieka asaras dažkārt nobira ne tikai apdāvinātajiem bērniem un viņu vecākiem, bet arī portāla darbiniekiem.

Pēc palīdzības pie TVNET vērsās ne tikai paši bērni un viņu vecāki, bet arī radinieki, skolotāji un pat kaimiņi. Šajos gadījumos ģimeņu prieks, saņemot negaidīto, bet tik ļoti vajadzīgo dāvanu karti, bija īpaši liels. Pārsteiguma izsaucieni tādos gadījumos mijās ar pateicības vārdiem.

Saņēmām arī īstas vēstules

Vairumu pieteikumu akcijā par 50 latu dāvanu kartēm TVNET saņēma elektroniski, taču kādu palīdzības lūguma vēstuli uz portāla biroju atnesa pastnieks.

Mamma Dzintra vēstulē lūdza palīdzību savam dēliņam - 1.klases skolniekam Ilmāram. Viņš ir viens no kuplās, taču finansiālās grūtībās nonākušās ģimenes bērniem.

Kopumā Dzintrai ir seši bērni.

Viņa priecājas, ka abi vecākie dēli strādā un bez darba palikušajai mammai atliek vairāk laika, lai rūpētos par mazākajiem bērniem.

Pati jaunākā ģimenē ir meitiņa Samanta. Sešgadniece patlaban apmeklē bērnudārzu. Savukārt par viņu gadu vecākais Ilmārs šogad sāk skolas gaitas, un tādēļ vajadzību ģimenē ir ļoti daudz.

Priecājas par TVNET palīdzību

Tā kā Dzintrai nepietiek naudas, lai nopirktu visu nepieciešamo skolas gaitām, viņa šogad īpašu vērību pievērsusi pirmklasnieka apgādāšanai. Rādot uz vairākām lapām izdrukāto vajadzīgo lietu sarakstu, sieviete stāsta, ka naudas trūkuma dēļ viņai izdevies nopirkt tikai daļu.

Tieši tādēļ viņa priecājas par TVNET un "Zvaigznes ABC" dāvanu karti, kura dod iespēju iegādāties skolas preces par 50 latiem.

Izlasot ģimeņu dzīves stāstus, TVNET darbiniekus pārņēma vēl lielāka vēlme palīdzēt
Izlasot ģimeņu dzīves stāstus, TVNET darbiniekus pārņēma vēl lielāka vēlme palīdzēt Foto: TVNET

Trīs augstākās izglītības, bet nevar atrast darbu

Dzintra stāsta, ka jau kopš aprīļa viņa ir bez darba, taču jaunu pagaidām nav izdevies atrast, lai arī sievietei esot trīs augstākās izglītības.

Cer uz pašvaldības pabalstiem

Lai arī viņa ir bezdarbniece, bet vīrs - pensionārs, Rīgas dome ģimenei nepiešķīra nekādus pabalstus. Iemesls - "papīri" parāda, ka vīram pieder vēl nelikvidēta un nestrādājoša firma. Tuvāko mēnešu laikā ģimene plāno nokārtot visus dokumentus, lai jau apkures sezonas sākumā viņi saņemtu Rīgas domes finansiālu atbalstu.

Banka atņēmusi dzīvokli

Nenokārtoto parādsaistību dēļ banka ģimenei esot atņēmusi dzīvokli, un tādēļ viņi bijuši spriesti pārvākties uz īrētu mitekli. Lai arī viņu tagadējā mājvieta ir daudz plašāka, viņi te vēl nav iekārtojušies.

Iepriecinās arī radiniekus

Saņēmusi dāvanu karti, ģimene jau tai pašā dienā plānoja doties uz "Zvaigznes ABC" veikalu, lai sapirktu visu skolai vajadzīgo. Turklāt viņi nolēmuši iepriecināt Dzintras māsas bērnus, kuriem arī pietrūcis naudas skolas lietām.

Vinnē loterijās

Sieviete arī atklāja - lai gan ģimene ir trūcīga, tomēr veiksmīga. Viņi bieži piedaloties un arī vinnējot dažādās loterijās un akcijās. Savulaik tādā veidā ieguvuši gan dāvanu kartes, gan ceļojumus.

Paldies visiem!

Dažādas dzīves likstas un pārdzīvojumus ieskicēja arī citas ģimenes, kuras saņēma vērtīgās dāvanu kartes. Priecājamies, ka vismaz ar šiem dāvinājumiem varējām jūs iepriecināt un kaut uz brīdi aizmirst sūro ikdienu.

Pateicamies visiem, kuri noticēja labajam un piedalījās TVNET akcijā! Lai jums sekmīgs un veiksmīgs jaunais mācību gads!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu