Jaguar XJ220 traktora cienīgā vidē (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Karstgalvji, kas uztur YouTube kontu TaxTheRich100, nupat ir paveikuši kārtējo «varoņdarbu» - nepiemērotā vidē izbraukuši ar britu supermašīnu Jaguar XJ220.

TaxTheRich100 saimniekiem ļoti patīk auto, turklāt ne jau šādi tādi, bet gan grezni luksusa klases spēkrati un supermašīnas. Un viņi tos arī lieto. Tiesa, ne fotografēšanas nolūkā vai švītīgos izbraucienos uz tuvējo lielpilsētu.

Gluži otrādi - viņi savas mašīnas lieto tam neparedzētiem mērķiem. Piemēram, ar diviem Ferrari F50 sarīkojot virves vilkšanas sacensības, veicot Rolls-Royce Phantom testu uz sliktas kvalitāte ceļa kaut kur Lielbritānijas laukos un piemirkušā pļavā, kā arī Ferrari Enzo izmantojot kā rallija automobili.

Jaunākajā video, kas YouTube augšupielādēts pirms pāris dienām, galvenais varonis ir britu superauto Jaguar XJ220. Auto, kas savulaik saražots vien 275 eksemplāros un tādēļ vien būtu jāsargā, ir apgādāts ar 3,5 litru V6 twin-turbo dzinēju, kurš attīsta iespaidīgus 550 ZS un nodrošina ap 350 km/h maksimālo ātrumu.

Acīmredzot aiz TaxTheRich100 stāvošo cilvēku acīs šie ir īstie priekšnosacījumi, lai ar XJ220 zīmētu saulītes šķūņa priekšā, lielā ātrumā trauktos pa lauku ceļiem un galu beigās dotos arī izbraukumā pa pļavu.

Auto kolekcionāriem, kas var stundām ilgi ar samta lupatiņu rūpīgi pulēt savu spēkratu hromētās detaļas, nebūs saprotami, taču benzīngalvām, kam svarīgākais ir kūpošas riepas un liels troksnis, patiks.

Kas būtiski, video beigās uz brīdi ekrānā parādās kāda Ferrari leģenda - 288 GTO -, kas liek domāt, ka šim auto tiks atvēlēta loma kādā no nākamajiem video.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu