«Vislabākais tētis»: papiņš Eglīc! (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Viņš ir tētis, bet bērni viņu sauc par papu (arī draugu bērni viņu tā sauc). Man grūti vārdos aprakstīt cik viņš lieliski saprotas ar bērniem un cik ļoti bērniem viņš patīk. Pašam ir divi dēli – Krišjānis un Kārlis, bet tiem komplektā nāk vēl arī draugu bērni Kate, Elza, Justīne, Jānis un krustbērni Rihards un Anete.

Kad visi sanāk kopā un liekās, ka ir jāsajūk prātā no trokšņa un bardaka, tad Eglīc savā mierīgajā un nosvērtajā balsī saka «Bērni!» un uzreiz ir miers un visi klausās, kas nu būs. Tad viņš turpina ar kādu izdomātu spēli vai aktivitāti, iesaistoties kopā ar bērniem, un pārējie pieaugušie var atpūsties. Ja kad ir kādi puņķi un asaras, tad arī vislabākais situācijas noskaidrotājs ir tieši viņš. Katrs izstāsta savu bēdu vai pāri darījumu, kuru Eglītis līdz galam noklausās, un tad

ir komanda «samīļoties» un atkal viss ir labi!


Nesen vēl visi kopā braucām uz kāzām. Varējām kārtīgi izballēties, jo Eglītic jau ir par visu bija padomājis- līdzi bija paņemts dators un multene. Tā arī bērni skatoties aizmiga. Es vēl satraucos, ka tur stāvas trepes un ja nu kāds pamostas un sadomā, ka jāiet meklēt mamma un var nokrist, bet Eglītis mani nomierināja: «Viss kārtībā, es bērniem iemācīju kāpt pa trepēm uz dupša, viņš teica!»
Ir vēl tik neskaitāmi daudz stāstu par to cik lielisks tētis viņš ir, bet, ja jūs kādam no mūsu draugiem uzjautātu, kurš ir vislabākais tētis, visi kā viens bez vilcināšanās atbildētu – Eglīc!!

Agnese

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu