Dacia Duster jaunā izskatā (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dacia

Jaunais Dacia Duster, kas tiks prezentēts gaidāmajā Frankfurtes Motoršovā, ir ievērojami uzlabots, taču joprojām saglabā dizaina iezīmes, kuras lielā mērā nodrošinājušas kompaktā krosovera panākumus.

Duster priekšējā daļa ir tikusi papildināta ar pārveidotu radiatora režģi, ko tagad rotā divas hromētas joslas, kā arī divu sekciju lukturiem ar dienas gaitas lampām. Uzlabojumi izceļ automašīnas stāju un robusto «brauc jebkur» tēlu.

«Mēs balstījāmies uz oriģinālā modeļa izskatu un proporcijām. Identitātes komponentes, kā priekšējais režģis, ir tikuši modernizēti. Mēs esam vairāk izcēluši automobiļa 4x4 īpašības, tai pašā laikā saglabājot visas lietderīgās funkcijas. Jaunais Duster ir ieguvis vēl spēcīgāku tēlu, taču saglabā sākotnējo DNS,» norāda dizaina daļas vadītājs Deivids Durands.

Foto: Dacia

Jaunā Duster izteiksmīgie jumta reliņi izceļ automašīnas SUV tēlu, savukārt jaunie 16 collu «Dark Metal» vieglmetāla diski un «Mud and Show» riepas atsvaidzina jaunā Dacia Duster profilu.

Aizmugurē jaunie lukturi un jo īpaši hromētie akcenti turpina priekšpuses dizaina iezīmes. Hromētais izpūtēja uzgalis un «4WD» uzraksts tikmēr nostiprina auto personību.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu