«Vislabākais tētis»: labs tētis palīdz savam bērnam!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Tētis katru vakaru ar mani mētā šautriņas. Es gandrīz katru reizi viņam zaudēju, taču mums ir jautri. Mēs bieži braucam makšķerēt. Tētim gan sanāk labāk, taču arī es šo to esmu apguvis. Es jau otro gadu piedalījos jauno makšķernieku nometnē un, pateicoties tam, ka es tik ilgi makšķerēju kopā ar tēti, es no visiem nometnes dalībniekiem saņēmu visvairāk atzinību un dažādu balvu.

Ja ārā spīd saule, mēs braucam ar velosipēdiem un spēlējam volejbolu. Tētis bieži brauc uz Rīgu un es viņam braucu līdzi. Kad ārā uzsnieg sniegs un aizsalst ezeri, mēs ar tēti meklējam visus zemledus makšķerēšanas rīkus un ejam makšķerēt.

Ja mums negribas iet makšķerēt, mēs braucam slēpot uz «Mežinieku» sporta kompleksu. Tad mēs abi kārtīgi paslēpojam un, patīkami noguruši, dodamies mājās. Labs tētis, manuprāt, nodarbojas ar savu bērnu un palīdz tam, kā vien spēj.

/Deivids, 12 gadi/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu