Jaunnedēļ sāksies atlaistās Saeimas rudens sesija

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nākamajā nedēļā, 2.septembrī, sāksies 10.Saeimas rudens sesija. Lai gan šī Saeima ir atlaista, tai jāturpina darbs līdz jauna parlamenta sanākšanai. 10.Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa norādīja, ka sagaida aktīvu komisiju darbu, kas pēdējā laikā sanākušas ļoti epizodiski.

"Šai Saeimai ir jāstrādā līdz jaunas Saeimas sanākšanai, to es atgādināšu visiem deputātiem. No komisiju vadītājiem sagaidu, ka sēdes tiks sasauktas parastajā grafikā," pastāstīja atlaistās Saeimas priekšsēdētāja.

Notiks arī Saeimas prezidija sēdes, bet parlamenta sēdes sasauks un darba kārtību tajās joprojām noteiks Valsts prezidents Andris Bērziņš. Nākamā Saeimas ārkārtas sēde notiks 8.septembrī, vienošanos apliecināja Āboltiņa.

Jau ziņots, ka 23.jūlijā notika referendums par 10.Saeimas atlaišanu, ko vēlētāji atbalstīja. Līdz ar to 17.septembrī notiks parlamenta ārkārtas vēlēšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu