«Vislabākais tētis»: viņš ir Tētis ar lielo burtu! (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Tuvojoties Tēva dienai, kuru atzīmēsim 7. septembrī, TVNET aicina savus lasītājus padalīties ar sirsnīgiem stāstiem par tētiem! Lūk, pirmais jau no tiem!

Mūsu tēti sauc Jānis. Tētim ir 1 dēls un 2 audžumeitas. Mūsu tētis ir vislabākais, jo tāda cita tēta uz pasaules nav. Viņš ir pats labākais, mīļākais, gādīgākais un superīgākais tētis. Jānis ļoti mīl makšķerēšanu. Makšķerēt mēs dodamies visa ģimene kopā pie kāda ezera, dīķa vai upes. Makšķerēšanu interesantāku padara pikniks. Tētis prot apvienot makšķerēšanu ar gaļas cepšanu, viņam tas izdodas lieliski. Mūsu tētis aizraujas ar sportu. Tētim ļoti patīk spēlēt futbolu un basketbolu. Viņš piedalās dažādos mačos gan futbolā, gan basketbolā, un, protams, mēs atbalstam mūsu tēti, jo viņš ir vislabākais.

Man ir prieks, ka mūsu tētis ir sportisks, jo sports ir nozīmīgs visā pasaulē.

Mūsu tētis nav tāds kā citi tēti, kuri sēž tikai pie TV un ēd. :D

Tētis mūs ved dažādos ceļojumos apkārt Latvijai. Viņš mūs ir aizvedis uz Kuldīgu, tur mēs apskatījām Ventas rumbu un bijām ļoti interesantos pilsētas svētkos. Mēs esam bijuši Kolkā un tās ragā, tur mūsu tētis ir dienējis armijā. Kolkā viņš mums parādīja un pastāstīja dažādus stāstus par dienēšanas laiku.

Ar tēti mēs esam bijuši Rojas Zvejnieku svētkos. Mēs esam bijuši vēl dažādās citās vietās, un tētis jau plāno nākamo ekskursiju uz Aglonu. Mūsu tētis ir interesants, aizraujošs, idejām bagāts un, protams, vislabākais tētis.

Mēs ļoti mīlam mūsu tēti, jo viņš ir Tētis ar lielo burtu!

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu