Anna Rozīte pēc meitiņas dzimšanas atgriežas televīzijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 raidījums "Kinomānija" jau atsācis jauno sezonu, un tas nozīmē, ka pie skatītājiem pēc vasaras pārtraukuma atgriezušies arī raidījuma vadītāji Jānis Strapcāns un Anna Rozīte, vēsta portāls "kasjauns.lv".

Vasara gan abiem bijusi notikumiem bagāta — Jānis daudz muzicējis, kā arī savā mūžā pirmo reizi apmeklējis mūzikas festivālu "Positivus", bet

Anna pavisam nesen kļuvusi par māmiņu meitai Emīlijai.

"Kasjauns.lv" jau vēstīja, ka augusta sākumā pasaulē nāca Annas Rozītes un viņas drauga, reklāmas speciālista Mārtiņa Kozlovska, pirmdzimtā.

"Kinomānijas" producente Iveta Feldmane stāsta, ka Annas prombūtne skatītājiem nemaz nav bijusi īsti pamanāma, jo viņa filmējusies līdz pat pēdējam iepriekšējās sezonas raidījumam maijā un nu jau gatava nākamajai sezonai. Tiesa, jaunā māmiņa īsi pirms bērniņa dzimšanas bijusi pārliecināta, ka filmēšanā varēs piedalīties jau dažas dienas pēc dzemdībām, tomēr vēlāk viņa domas mainījusi.

Taču, kamēr mamma divarpus stundas pavadīja raidījuma filmēšanā, divas nedēļas vecā Emīlija tika atstāta vecmāmiņas — Annas mammas Viktorijas Rozītes — uzraudzībā. "Protams, sazvanījos ar mammu, taču viņa teica, ka viss ir kārtībā, lai neuztraucos," smaida Anna.

Līdz ar atgriešanos "Kinomānijā", Rozīte arī apņēmusies noskatīties tās filmas, kuras grūtniecības laikā sev liegusi. "Nekad neesmu bijusi šausmu filmu cienītāja, taču bija dažas filmas, kuras gribēju redzēt, bet man tās neieteica skatīties, kamēr esmu stāvoklī. Noteikti gribu redzēt filmu "Biutiful"," portālam "Kasjauns.lv" atklājusi jaunā māmiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu