Karstākā vasaras ballīte - "Cosmopolitan Bikini Bash"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Cosmopolitan

23. jūlijā Dzintaru pludmalē jau otro gadu pēc kārtas norisināsies karstākā vasaras ballīte Latvijā – "Cosmopolitan Bikini Bash", kuras laikā būs iespēja baudīt lielisku mūziku un vērot jauna rekorda uzstādīšanu, kad sievietes bikini peldkostīmos pludmales smiltīs veidos vārdu "Cosmo", informē pasākuma organizatori.

Līdzšinējais Ginesa rekords pieder Serbijai, kur "Cosmo" vārdu veidoja 2353 sievietes bikini peldkostīmos. Latvijai ir visas iespējas šo rekordu labot, jo jau šobrīd dalību šajā pasākumā ir pieteikušas vairāk nekā 3000 daiļā dzimuma pārstāvju.

Ballīte apgriezienus sāks uzņemt jau no plkst. 12, un tās galvenais notikums būs fotosesija, kuras laikā meitenes pludmales smiltīs izveidos vārdu Cosmo. Izveidotais vārds tiks fotografēts no gaisa, un "Cosmopolitan" komanda ir pārliecināta – Latvijas sievietes arī šogad spēs pierādīt, ka ir pietiekami atraktīvas un bezbailīgas, lai pārspētu pasaules rekordu ar vislielāko bikini tērpto sieviešu skaitu vienā fotosesijā.

Paralēli rekorda uzstādīšanai meitenes un līdzi atnākušie draugi varēs izklaidēties, baudot dažādu mūziķu priekšnesumus. Plānots, ka pasākumā uzstāsies tādi mūziķi un grupas kā "Laime Pilnīga", "Lady`s Sweet", Mario & Vidis feat. Jazzu Live, "Triānas Parks", DJ Rudd, Toms Grēviņš, kā arī ballītes īpašais viesis – house dziedātājs Stewe Edwards, kurš iedziedājis arī klubu hitu World Hold On. Savukārt par atspirdzinājumiem rūpēsies D-Light.

Ballīti varēs apmeklēt bez maksas, turklāt meitenes, kuras būs reģistrējušās interneta lapā www.cosmo.lv/bikinibash2011 un ieradīsies ballītē pirmās, saņems īpašas dāvanas – ekskluzīvu Bikini Bash peldkostīmu no D Light un Avon kosmētikas komplektu.

2010. gadā notika pirmā Bikini Bash ballīte Latvijā, kuras laikā tika likti pamati tam, lai latviešu sievietes pārspētu pasaules rekordu un panāktu, ka meiteņu ilgi gaidītais pasākums iegūst ikgadējas ballītes statusu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu