MINI piedāvā atpūsties ar šiku (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MINI

MINI atklājis trīs speciāli veidotas savu modeļu modifikācijas, kas primāri paredzētas brīvā laika pavadīšanai pie dabas vai kempingā.

Pirmais jaunums ir veidots uz stilīgā komercauto Clubvan bāzes. MINI modelis, kas amerikāņiem itin nemaz nav paticis un pēc tikai 50 pārdotiem eksemplāriem no Savienoto Valstu tirgus ir izņemts, īpašajā modifikācijā ir ieguvis vienu pilnvērtīgu guļvietu, nelielu, izbīdāmu gāzes plīti, kā arī ledusskapi.

Uz jumta ir reliņi bagāžas nostiprināšanai, savukārt zem kravas novietnes (šajā gadījumā gultas) grīdas ir iebūvēta ūdens tvertne, kura ar ūdeni apgādā kompaktu dušu, raksta Motor.ru.

Otrs konceptuālais MINI ir veidots uz Countryman bāzes. Šim kempinga automobilim uz jumta var uzsliet divvietīgu telti, bet aizmugurē ir konstrukcija riteņu novietošanai.

Trešais jaunums ir piekabe MINI Cowley. Tā sver mazāk nekā 300 kilogramus un atbilstoši koncepcijai lieliski papildina MINI Clubman, par kuru ir 12 centimetrus platāka.

Šīs piekabes galvenie atpūnieku interesējošie aprīkojuma elementi ir divvietīga gulta un miniatūra virtuve ar gāzes plīti ar diviem degļiem, ledusskapi un izlietni. Uz piekabes jumta atrodas saules bateriju paneļi, kas ražo elektroenerģiju virtuves tehnikas, audio sistēmas, televizora un DVD atskaņotāja darbināšanai.

Nav šaubu, ka šādiem automobiļiem stilīgu un vienlaikus arī pietiekami turīgu cilvēku vidū atrastos pircēji, taču sērijveida ražošana nav plānota.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu