Narkomāna dzīvesstāsta video autors saņem balvu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par šīs nedēļas labākās videoreportāžas autoru LNT raidījums „Degpunktā” atzinis Latvijas mobilo reportieri Edgaru Aivaru. Viņš nofilmēja kādu gados jaunu Juglas narkomānu un par šo reportāžu saņēma balvu – jaudīgu LG mobilo tālruni, piektdien vēstīja „Degpunktā”.

Rīdzinieks Edgars Aivars ar draugu Artūru vairākus gadus filmējot notikumus ielās. Viņa autordarbi zināmi arī „Degpunktā” skatītājiem.

Šonedēļ Edgars piedalījās „Degpunktā” videoreportāžu konkursā, kura prasība bija iejusties žurnālista ampluā – filmēt un intervēt cilvēkus, pēc tam pašam izveidojot videoreportāžu.

„Protams, tas nebūs pēdējais video - mēs ar Artūru filmēsim, sūtīsim,” sacīja Edagars, kurš šonedēļ atzīts par labāko akcijā „Latvijas mobilais reportieris”. Ikdienā viņš savus filmētos video izvieto interneta vietnē „You Tube”.

Edgars šonedēļ nofilmēja kādu divdesmitgadīgu narkomānu Rīgā, Juglā, skaudri parādot realitāti – to, kā jaunieši lieto narkotikas un kāpēc nonāk atkarības varā.

„Nofilmēt iedomājos tāpēc, ka visi par narkotikām runā caur puķītēm. Es gribēju parādīt, ka tas izskatās briesmīgi, un lai cilvēki to vairs nedarītu,” uzsvēra Edgars.

Edgars pauda gandarījumu par viņam pasniegto balvu – LG mobilo tālruni.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu