Apsūdzības izvarošanā pret Strosu-Kānu tikšot atsauktas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV prokurori gatavojoties atcelt bijušajam Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) vadītājam Dominikam Strosam-Kānam izvirzītās apsūdzības seksuālā vardarbībā pret viesnīcas istabeni, ziņo newsru.com. Tikmēr pats Stross-Kāns ar advokātiem tiesā gatavojoties pāriet pie uzbrukuma stratēģijas.

Mediji ziņo, ka Ņujorkas prokurors Sairuss Bens apsūdzības Strosam-Kānam gatavojoties atcelt. Šāds lēmums publiski varētu tikt paziņots nākamajā tiesas sēdē, kas nozīmēta uz 18.jūliju, vai pat vēl agrāk.

Ņemot vērā apsūdzības sašķobīšanos, Strosa-Kāna aizstāvji gatavojas prāvā īstenot uzbrukuma stratēģiju.

Neticot istabenei

Informācijas avoti vēsta, ka izmeklētāju uzticība istabenes teiktajam pamatīgi sašķobījusies, un viņi "vairs netic nevienam istabenes vārdam".

To, kas patiesībā notika viesnīcā, iespējams, neviens vairs neuzzināšot nekad.

Stross-Kāns grib sūdzēt tiesā franču žurnālisti

Tikmēr šonedēļ Francijas žurnāliste Tristana Banona paziņojusi par plāniem vērsties prokuratūrā, apsūdzot Strosu-Kānu izvarošanas mēģinājumā 2003.gadā. Patlaban 32 gadus vecā žurnāliste apgalvo, ka Stross-Kāns viņu centies izvarot savā dzīvoklī, uz kurieni žurnāliste bija uzaicināta, lai viņu intervētu. Stross-Kāns, pēc žurnālistes teiktā, esot "viņai meties virsū kā šimpanze riesta laikā".

Strosa-Kāna advokāti tikmēr šodien paziņojuši, ka gatavojas pret Banonu vērsties ar pretprasību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu