Prezidents dēlam plāno dāvināt ģimenes relikviju, ne dzīvokli

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidenta Valda Zatlera ģimene dēlam Kārlim, kurš šogad beidzis vidusskolu, plānojusi dāvināt senu ģimenes relikviju, nevis dzīvokli Brīvības ielā.

Prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa uzsvēra, ka žurnālā "Kas Jauns?" otrdien minētā informācija, ka Zatleru ģimene tai piederošo dzīvokli Brīvības ielā plāno dāvināt Kārlim, ir nepatiesa un safabricēta.

"Ir saliktas kopā divas lietas. Prezidents vēlas dēlam pasniegt vērtību, kas ir paliekoša. Ir domāts pasniegt senu ģimenes relikviju, ne dzīvokli," paskaidroja Rassa.

Dzīvoklis Brīvības ielā blakus Vidzemes tirgum pieder prezidenta dzīvesbiedrei Lilitai Zatlerei. Viņas īpašumā ir arī trīs pamatīgi nekustamie īpašumi Engures novadā, ziņo portāls "pietiek.com".

Jau vēstīts, ka Zatlers, kurš nav pārvēlēts prezidenta amatam, lūdzis viņu nodrošināt ar nelielu pagaidu dzīvokli, kurš izmaksātu lētāk nekā valdības noteikumos pieļautā maksimālā summa ‒ 1200 latu. Valsts garantēto dzīvokli Zatleram meklēs īpaši izveidota komisija.

Pagaidām vēl nav zināms, kur atradīsies pagaidu dzīvoklis un cik tas izmaksās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu