Zatleri savu dzīvokli dāvinās dēlam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Zatleru ģimene tai piederošo dzīvokli Brīvības ielā plāno dāvināt savam dēlam Kārlim - dienā, kad prezidenta dēls beidza vidusskolnieka gaitas, žurnālam "Kas Jauns" atklājis Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Pēc pārcelšanās uz jaunajiem apartamentiem savu iepriekšējo mājvietu - Lilitai Zatlerei piederošo dzīvokli Brīvības ielā, blakus Vidzemes tirgum - Zatleru pāris iecerējuši dāvināt dēlam.

Jau ziņots, ka VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) vēl nav izdevies atrast Zatleru ģimenes vajadzībām piemērotu dzīvokli, taču izvākšanās no Jūrmalas rezidences noteikta jau 7.jūlijā. Zatleri neplānojot vērsties pie jaunā valsts galvas Andra Bērziņa ar lūgumu atļaut tajā uzkavēties līdz brīdim, kad ģimenei tiks atrasts jauns dzīvoklis.

Valsts prezidents Valdis Zatlers uzskata, ka Ministru kabineta apstiprinātā summa - 1200 lati mēnesī - par pagaidu dzīves vietas nodrošināšanu eksprezidentam ir nesamērojami liela.

Lai taupītu valsts naudu, Zatlers lūgs viņam nodrošināt "nelielu pagaidu dzīvokli".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu