Prezidenta Sarkozī protežē arestē par divkāršu izvarošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī tuvs līdzgaitnieks, bijušais valsts sekretārs Žoržs Trons apsūdzēts smagos seksuālos noziegumos, ziņo newsru.com.

Trons savulaik 16 gadus bijis arī Drevejas pilsētas mērs. Tagad vīrietis apsūdzēts divkāršā izvarošanā.

Prasību maija beigās pret Tronu cēla divas bijušās viņa darbinieces, kuras mērijā strādā no 2007.gada janvāra līdz 2009.gada martam. Aiziešanas brīdī sievietes nekādas pretenzijas Tronam necēla un par šādu soli izšķīrās tikai tagad.

Avoti Francijas tiesībsargājošajās iestādēs apgalvo, ka sievietes policijā vērsties pamudināja Starptautiskā valūtas fonda bijušā vadītāja Dominika Strosa-Kāna skandāls. Kā jau ziņots, Stross-Kāns ASV apsūdzēts seksuālos noziegumos pret viesnīcas istabenei.

Pilsētas mērijā tikmēr norāda, ka viena no sievietēm no darba aizgāja mēnesi pirms tam, kā pilsēta pret viņu cēla sūdzību par sabiedrisko līdzekļu nelietderīgu izmantošu. Ar otru darba līgums neticis pagarināts, jo viņa viņa sevi apkaunojusi ar "nepiedienīgu uzvedību", ziņo "Ria Novosti".

Trons visas pret sevi izvirzītās apsūdzības noliedz, taču lietas izskatīšanas laikā viņam kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu