Autobrava tirgos arī Jeep

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

Jeep izplatītājs Baltijas valstīs, AS Silberauto, ir izvēlējies uzņēmumu "Autobrava" par savu partneri Latvijā un Lietuvā.

Saskaņā ar noslēgto līgumu "Autobrava" mazumtirdzniecības uzņēmumi ir ieguvuši pilntiesīga Jeep dīlera statusu un nodarbosies ar Jeep automašīnu tirdzniecību, kā arī Chrysler, Dodge un Jeep pēcpārdošanas apkalpošanu.

"Jeep ienākšana Fiat saimē ir sava veida atspoguļojums globālajai sinerģijai Fiat S.P.A. un Chrysler LLC starpā. Jauniegūtais Jeep dīlera status ir zināms izaicinājums, taču arīdzan lieliska iespēja paplašināt piedāvāto modeļu gammu, jo īpaši apvidus auto segmentā," norāda SIA Autobrava valdes loceklis Renaldas Gineika.

Tikmēr AS Silberauto valdes loceklis Peters Sergo uzsver, ka ir noteikts mērķis sasniegt 1% Jeep tirgus daļu Baltijas valstīs un "esam pārliecināti, ka plānotā tīkla paplašināšana ir pietiekams pamats, lai to sasniegtu".

Lai arī tuvākie pāris mēneši būs zināms pārejas periods, kad notiks Fiat un Alfa Romeo dīlera centra Rīgā, G.Astras ielā 5 pārveidošana, jau šodien ir iespējams veikt jaunu Jeep automašīnu pasūtījumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu