Istabene sola Strosu-Kānu atmaskot visas pasaules priekšā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Starptautiskā Valūtas fonda vadītājs Dominiks Stross-Kāns tiesā noliedzis savu vainu viesnīcas "Sofitel" istabenes izvarošanā. Tikmēr iespējamā cietusī tiesā apsolīja ar savu liecību Strosu-Kānu atmaskot visas pasaules priekšā, vēsta newsru.com.

Ņujorkā pie tiesas ēkas, kurā prāva tika skatīta, bija pulcējušās desmitiem sieviešu istabeņu tērpos, skandējot: "Kauns!" - raksta "Daily Telegraph".

Žurnālisti ievēroja, ka Stross-Kāns, parādoties tiesas priekšā, šoreiz izskatījās pārliecinātāks par sevi un smaidīgs.

Strosa-Kāna sieva vīru atbalsta

Vakardienas tiesas sēdē klāt bija arī Strosa-Kāna 62 gadus vecā sieva Anne Sinklēra, kura kopā ar viņu apmetusies 14 miljonu ASV dolāru vērtajā mājā, kurā viņas vīram likts tiesāšanas laikā izciest mājas arestu.

Tiesai nolasot apsūdzības rakstu, kurā Stross-Kāns tiek vainots 32 gadus vecās Gvinejas izcelsmes sievietes izvarošanas mēģinājumā un piespiešanā uz orālu seksu, viņa advokāti, kā prognozēts iepriekš, paziņoja, ka viņu aizstāvamais vainu neatzīst.

Draud istabeni "atmaskot"

Mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka medicīniskie testi apstiprinājuši, ka uz istabenes apģērba atrasts Strosa-Kāna DNS. Viņa advokāts tiesā uzsvēra, ka seksuāls kontakts tiešām bijis, taču tas noticis labprātīgi. Iepriekš izskanējis, ka advokāti tiesā centīsies pierādīt, ka istabene Strosu-Kānu centusies šantažēt. Tāpat tiek ziņots, ka Strosa-Kāna puse uzgājusi pierādījumus, kas likšot apšaubīt istabenes apgalvojumu ticamību.

Istabenes advokāte tikmēr paziņoja, ka pret viņas klienti veikta nomelnošanas kampaņa.

"Viņa ieradīsies šajā tiesas namā, uzkāps liecinieku tribīnē un pastāstīs pasaulei, ko viņš izdarīja," teica advokāte.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu