Dziedātājai Pinkai pirmdzimtā!

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja Pinka pagājušās nedēļas beigās Losandželosā laidusi pasaulē savu pirmo bērnu - meitenīti Vilovu Seidžu Hārtu, vēsta izdevums "People".

Pinka, īstajā vārdā Alēsija Mūra, atklāja, ka viņa un vīrs Kerijs Hārts ir sajūsmināti par šo notikumu, un savu prieku pauda, izmantojot īso vēstījumu sociālo tīklu "Twitter". "Mēs esam ekstāzē, sagaidot mūsu jauno brīnišķīgo, veselīgo un laimīgo mazulīti Vilovu Seidžu Hārtu. Viņa ir lieliska, tāpat kā viņas tētis," vēstīts Pinkas ziņojumā.

Pagājušā gada novembrī, kad viņas grūtniecība nāca atklātībā, 31 gadu vecā dziedātāja atzina, ka jau ilgu laiku gribējusi bērnu, un bija ļoti noraizējusies par priecīgo ziņu izpaušanu, jo iepriekš viņai bijis spontānais aborts. "Es par to negribēju runāt, jo par to tiešām nervozēju un iepriekš man ir bijis spontānais aborts," Pinka atklāja televīzijas zvaigznes Elenas Dedženeresas vadītajā raidījumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu