Strosa-Kāna nolīgti detektīvi meklēs kompromatu par istabeni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušā Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) vadītāja Dominika Strosa-Kāna nolīgti detektīvi jau tuvākajā laikā sāks izmeklēšanu, lai izpētītu itin visu par 32 gadus veco istabeni, kura Strosu-Kānu apsūdz uzbrukumā un izvarošanas mēģinājumā, ziņo newsru.com.

Privātdetektīvu uzdevums būs līdz sīkākajai detaļai izpētīt 32 gadus vecās imigrantes no Gvinejas dzīvesgājumu, sākot jau ar mazām dienām, lai atrastu jebkādu kompromitējošu informāciju, kas varētu graut viņas uzticamību tiesā.

Laikraksts "The Wall Street Journal" otrdien raksta, ka istabenes teiktā uzticamības graušana būs galvenā stratēģija, kuru tiesā izmantos Strosa-Kāna advokāti.

Jau ziņots, ka advokāti nenoliegs seksuālu kontaktu Strosa-Kāna un istabenes starpā, taču noliegs, ka tas noticis pret sievietes gribu. Izskanējis arī, ka istabene varētu tikt apvainota Strosa-Kāna šantāžas mēģinājumā.

Kā jau ziņots, Strosa-Kāna advokāti nolīguši firmu "Guidepost Solutions", kurā strādā daudzi pieredzējuši savas jomas eksperti, to vidū bijušie amerikāņu spiegi, policisti, prokurori un mediju eksperti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu