Ēģiptiešu uzņēmējs iet Strosa-Kāna pēdās un uzbrūk istabenei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kāds prominents vecāka gadagājuma ēģiptiešu uzņēmējs gājis bijušā Starptautiskā Valūtas fonda vadītāja Dominika Strosa-Kāna pēdās un viesnīcā Ņujorkā uzbrucis istabenei. Ņemot vērā nesenos notikumus ap Strosu-Kānu, šim incidentam veltīta milzīga ASV masu mediju uzmanība, raksta newsru.com.

Viens no lielākā Vidusjūras valstu sāls ražotāja "El-Mex Salinas Co" vadītājiem, 74 gadus vecais Mahmuds Abdels Calams Omars nepatīkamajā incidentā iekļuvis "Pierre" viesnīcā.

Viesnīcas istabene apgalvo, ka Omars viņai uzbrucis un īstenojis seksuālu vardarbību.

Policija uzskata, ka Omars uz viesnīcas istabiņu pasaucis istabeni, lai tā atnestu it kā aptrūkušās papīra salvetes. Kad sieviete ienākusi telpā, uzņēmējs esot aizslēdzis durvis un viņu seksuāli aizskāris, taču sievietei izdevies aizbēgt.

Uzņēmējs pirmdien arestēts, un viņam izvirzītas apsūdzības seksuālā uzbrukumā un nelikumīgā brīvības atņemšanā.

Jāatgādina, ka neseno incidentu dēļ vairākas Ņujorkas viesnīcas jau paziņojušas par stingrākiem drošības noteikumiem, lai savus darbiniekus pasargātu no iespējamiem uzbrukumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu