Stross-Kāns nolīdzis bijušos spiegus un detektīvus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) vadītājs Dominiks Stross-Kāns, kuru tiesā par Ņujorkas viesnīcas istabenes izvarošanas mēģinājumu, savas nevainības pierādīšanai nolīdzis īstenu superkomandu, kurā ir bijuši Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) spiegi, privātie izmeklētāji, mediju eksperti un bijušie diplomāti, raksta "Daily Mail".

Apzinoties, ka prāva izvarošanas lietā varētu vilkties ilgu laiku, Stross-Kāns nolēmis lietai pieiet kompleksi - pret apsūdzībām cīnīties gan tiesā, gan publiskajā telpā un medijos.

Viens no galvenajiem "superkomandas" uzdevumiem būšot mēģināt sabiedrības viedokli mainīt par labu Strosam-Kānam gan viņa dzimtajā Francijā, gan citās pasaules valstīs, kā arī "uzrakt" visdažādāko iepriekš nezināmu informāciju, kas bijušajam SVF vadītājam tiesā palīdzētu uzvarēt.

Putins aizstāv Strosu-Kānu

Tikmēr Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins, komentējot pret Strosu-Kānu izvirzītās apsūdzības, oficiālajā Kremļa mājas lapā publicējis viedokli, ka aiz šīs lietas varot stāvēt politiski motīvi.

"Man ir grūti izvērtēt šīs lietas slēptos politiskos motīvus. Taču es neticu, ka šī lieta tiešām ir tāda, kāda tā sākotnēji tika pasniegta. Man tas nešķiet patiesi," raksta Putins.

Jāatgādina, ka viens no Strosa-Kāna bijušajiem politiskajiem līdzgaitniekiem nesen atklāja, ka SVF vadītājam jau labu laiku bijušas aizdomas, ka Krievijas premjers Vladimirs Putins sadarbībā ar Francijas politiķiem plānojot konspirāciju, lai viņu "novāktu no ceļa" un gāztu no SVF vadītāja krēsla.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu