Partijas jau domā par vēlētāju balsīm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidenta Valda Zatlera rosinājums par Saeimas atlaišanu partijām atkal licis domāt par vēlētājiem un viņu balsu iegūšanu.

Kā šorīt raidījumā "900 sekundes" atzina Zaļo un un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis un "Vienotības" Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis, partijas jau sākušas gatavoties jaunām Saeimas vēlēšanām

Brigmanis gan uzsvēra, ka politiķiem godprātīgi jānostrādā līdz nākamajām vēlēšanām septembrī, jo valsti nedrīkst novest līdz haosam.

Brigmanis domā, ka jaunu politisko spēku varētu veidot pašreizējais Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Savukārt Zaķis norādīja, ka nākamajās vēlēšanās ir būtiski, lai viens politiskais spēks iegūst noteicošo vairākumu parlamentā, lai ir iespējams īstenot būtiskas reformas. Lai gan "Vienotība" ir aicinājusi Zatleru pievienoties tai, tomēr teorētiski netiekot izslēgta iespēja iekļauties jaunā politiskajā spēkā, atzina Zaķis.

Kā ziņots, Zatlers sestdien paziņoja, ka ierosina atlaist Saeimu. Par šo priekšlikumu pilsoņiem tagad būs jābalso referendumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu