Vai Kima, apēdot placentu, kļūs skaistāka? (70)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no raidījuma "E!"

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana, kura pašlaik ir astotajā grūtniecības mēnesī, atklājusi, ka nolēmusi pēc dzemdībām savu placentu apēst. Pētījumi apstiprina: placentas ēšanai patiešām ir pozitīva ietekme.

Trīsdesmit divus gadus vecā topošā māmiņa par šādu soli izšķīrusies, lai saglabātu savu skaistumu pēc iespējas ilgāk, raksta nydailynews.com.

«Jā, es nenoliedzu, es patiešām vēlos to darīt,» publiski atzīst Kima Kardašjana.

Medicīnas prakse fiksējusi gadījumus, ka placentas apēšana var sekmēt jaunajai māmiņai laktāciju (piena ražošanos), palielina enerģiju, samazina bezmiegu, palīdz ātrāk sarauties dzemdei.

Daudzas sievietes, kuras kļuva par māmiņām pirmo reizi, placentu izmantoja tabletēs, bet sievietes, kurām jau bijuši vairāki bērni, eksperimentēja, citādos veidos pagatavojot placentu, rakstīts thestir.cafemom.com.

96% sieviešu vērtēja savu pieredzi kā pozitīvu vai ļoti pozitīvu, un tas padarīja viņas laimīgākas un uzlabojās arī zīdīšana.

Ir divi veidi, kā pagatavot placentu:

  • Svaigēdāji to var ēst kopā ar dažādiem augļiem, piemēram, banānu;
  • Kapsulās - profesionāļi vispirms placentu tvaicē, žāvē, tad saberž pulverī, līdz visas derīgās vielas ir kapsulā, ko viegli norīt.

Televīzijas personības bērna tēvs ir amerikāņu reperis Kanje Vests, un abi gaida meitenīti.

Vārds «placenta» latīņu valodā nozīmē «plācenis».

«Esmu tik priecīga, ka man būs meita,» Kardašjana teica. «Kurš gan negribētu meitiņu? Viņas ir vislabākās. Es zinu, ka Kanje vienmēr gribējis mazu meitenīti.» Mazuļa dzimums tika atklāts tajā pašā dienā, kad Kardašjana rīkoja svinības par godu gaidāmajam bērnam.

Komentāri (70)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu