Strosa-Kāna darbinieki mēģināšot uzpirkt izvaroto istabeni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) izpilddirektors Dominiks Stross-Kāns jau drīzumā varētu pamest savus pieticīgos apartamentus Manhetenā, kur viņš izcieš mājas arestu, uzskata ASV prese. Laikraksts „The New York Post”, atsaucoties uz vārdā neminētiem avotiem, vēsta, ka Dominikam Strosam-Kānam tuvas personas esot piedāvājušas iespaidīgu kukuli istabenei, kas viņu apsūdz izvarošanā.

„Viņi sazinājās ar viņas ģimeni, kas dzīvo Gvinejā. Un paredzams, ka viss beigsies mierīgi. Viņš iznāks brīvībā un atgriezīsies Francijā, bet sieviete saņems iespaidīgu naudas summu,” - tā amerikāņu presei pavēstījusi kāda franču uzņēmēja, kas labi pazīstot Dominiku Strosu-Kānu un viņa ģimeni.

Avīze raksta, ka šajā gadījumā varētu būt runa par summu, kas rakstāma ar septiņiem cipariem.

Tomēr "The New York Post" vēstītajam pagaidām nav apstiprinājuma no citiem avotiem. Franču žurnālisti pat apgalvo pretējo. Viņi ir apmeklējuši ciematu Gvinejā, kur mitinās istabenes tuvinieki, un pārliecinājušies, ka tur neviens neko nezina par skandālu Ņujorkā un izvarošanas mēģinājumu. Franču prese apgalvo, ka pēc sievietes aizbraukšanas uz ASV neviens no tuviniekiem faktiski nemaz nav uzturējis kontaktus ar viņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu