Policija noliedz, ka uz istabenes apģērba atrasts Strosa-Kāna DNS

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņujorkas policija otrdien noliegusi, ka bijusi avots masu informācijas līdzekļu izplatītajai ziņai, ka bijušā Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) izpilddirektora Dominika Strosa-Kāna DNS pēdas atrastas uz apģērba, ko valkājusi viesnīcas darbiniece, kura apsūdz viņu seksuālā varmācībā.

Ņujorkas policija norādījusi, ka pagaidām izmeklētāji nav snieguši nekādu atbildi vai informāciju par DNS analīžu rezultātiem.

Vairāki masu informācijas līdzekļi, atsaucoties uz anonīmiem ar Strosa-Kāna lietu saistītiem avotiem, ziņoja, ka uz viesnīcas darbinieces, kura apsūdz Strosu-Kānu izvarošanas mēģinājumā, apģērba atrastas viņa DNS pēdas.

Tomēr Ņujorkas policijas departamenta pārstāvis kategorisko noliedza, ka DNS analīžu rezultāti jau būtu zināmi. Arī prokuratūras pārstāve pirmdien sacīja, ka līdz tiesas prāvas sākumam "netiks publiskots nekas", kam sakars ar DNS analīzēm.

Policija tic istabenei

Tikmēr kāds Ņujorkas policijas pārstāvis, lūgts komentēt DNS sakritību, paziņoja, ka Ņujorkas policijā strādā ļoti pieredzējuši izmeklētāji, kuri jau no sākuma esot ticējuši istabenes teiktajam.

Strosa-Kāna advokāti pagaidām ziņas par DNS nekādi nekomentē.

Jāatgādina, ka viņam izvirzītas apsūdzības seksuāla rakstura uzbrukumā un mēģinājumā izvarot 32 gadus vecu viesnīcas istabeni. Apsūdzētais septiņos punktos izvirzītās apsūdzības noliedz, taču, ja viņa vaina tiks pierādīta, viņam var draudēt pat līdz 25 gadu ilgs cietumsods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu