ASV sludinātājs samulsis par nepienākušo pasaules galu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV garīdznieks, kristiešu raidorganizācijas "Family Radio Worldwide" īpašnieks Herolds Kempings atzinies, ka jūtas samulsis par to, ka 21.maijā pastarā diena tomēr nepienāca, ziņo ārvalstu mediji.

TVNET jau ziņoja, ka 89 gadus vecais Kempings pēdējo mēnešu laikā lika lietā visas iespējas, lai sev piederošajos medijos iedzīvotājus brīdinātu, ka 21.maijā gaidāma Dieva otrā atnākšana - daļa izredzēto uzreiz nonākšot paradīzē, kamēr pārējie tikšot tiesāti pēc nopelniem. Balstoties uz sarežģītiem aprēķiniem, Kempings prognozēja, ka pasaules gals vairākās pasaules vietās sāksies ar postošām zemestrīcēm 21.maija vakarā.

Tagad, kad 21.maijs pagājis un pasaules gals tā arī nav iestājies, Kempings atzīstas, ka ir apmulsis - par savu taisnību viņš esot bijis pilnīgi pārliecināts.

Kamēr liela daļa amerikāņu Kempinga teiktajam noticēja, skeptiķu pulciņš sestdien pulcējās protestā pie pie raidorganizācijas galvenās ēkas, kurā sludinātāju atklāti izsmēja. Piemēram, viena protestētāju grupiņa, kuri sevi dēvēja par "Ģimenes smieklu baznīcu", ar hēliju bija piepildījuši balonus cilvēka ķermeņa formā, kurus vienlaicīgi palaida debesīs, tādējādi simbolizējot Kempinga aprakstīto "dvēseļu uzraušanu debesīs".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu