Pareģo kārtējo pasaules galu - tas būšot klāt jau rīt

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Ouklendas Kalifornijā mācītājs Harolds Kempings pareģojis, ka pasaules gals iestāsies nevis kaut kad tālā nākotnē, bet gan jau rīt, 21.maijā. Kempings un viņa sekotāji cilvēkus visā pasaulē cenšas brīdināt, ka jau rīt gaidāma "Kunga otrā atnākšana", ziņo "The Independent".

Mācītājs lēš, ka jau rīt visi pasaules iedzīvotāji tiks tiesāti - aptuveni divi procenti pasaules iedzīvotāju nonāks taisni Debesīs, kamēr pārējie "kādā citā vietā".

Atšķirībā no citiem pasaules beigu pareģotājiem Kempings pie lietas ķēries nopietni un brīdinājumus par tuvojošos traģēdiju reklamē, liekot lietā vai visus mūsdienās iespējamos saziņas veidus, to vidū reklāmas medijos un uz reklāmas stendiem.

89 gadus vecais bijušais inženieris ar saviem sekotājiem galvenokārt sazinās pārraidēs reliģiozajā raidsabiedrībā "Family Radio Network". Pateicoties ticīgo dāsnajiem ziedojumiem un uzņēmējdarbības prasmei, raidsabiedrībai ASV vien pieder 66 radiostacijas. Visi šie iespaidīgie resursi ir Kempinga rīcībā, jo viņš ir arī "Family Radio Network" prezidents.

Pasaules gals sešos vakarā

Kempings prognozē, ka pasaules gala sākums gaidāms 18:00 pēc vietējā Kalifornijas laika.

ASV mediji vēsta - Kempinga teiktajam noticējuši ļoti daudzi amerikāņi un arī citās valstīs reliģiski noskaņoti iedzīvotāji izgājuši ielās, lai savai pārliecībai pievērstu pārējos tautiešus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu