Glābj nomaldījušos pīļu ģimenīti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pīļu māte, kas veda veda mazo pīlēnu bariņu uz dīķi, zaudēja orientēšanās spējas un aizdevās tieši suņu virzienā. Pīle izbijusies no suņiem un aizbēgusi, atstājot pīlēnus vienus. Tādēļ Latvijas mobilie reportieri - pieci draugi - Juris, Eduards, Ritvars, Rinalds un Jāzeps no Jelgavas steiguši pīlēniem palīgā, otrdien vēstīja LNT raidījums "Degpunktā".

Puiši salikuši kastē mazos pīlēnus un aiznesuši uz dīķi. Drīz vien uzradusies arī pīļu māte, un visa ģimenīte laimīgi aizpeldējusi. Redzēto jaunieši uzfilmējuši.

Šonedēļ "Degpunktam" iesūtīti arī citi materiāli. Mobilais reportieris Artūrs nofilmējis amizantu kauju starp vārnu un žurku. Lai gan žurka sparīgi turējusies pretim, tā beigu beigās laidusies lapās.

Savukārt Ķengaragā, peldinot suni, izbīli radījis kāds pārdrošs bebrs. Tas sācis peldēt suņa virzienā un nemaz neesot baidījies no cilvēkiem. Par laimi, suns paspējis sveiks un vesels tikt krastā.

Šonedēļ fiksēti arī negadījumi ar auto. Agnija nofilmējusi avāriju uz Tallinas šosejas, netālu no Lilastes. Kāds mobilais reportieris nofilmējis degošu auto Rīgā, Valmieras un Bruņinieku ielas krustojumā. Kamēr braukuši glābēji, auto pilnībā sadedzis.

Kāda mobilā reportiere nofilmējusi jauniešus, kas pārgalvīgi rāpušies telekomunikāciju tornī Olaines pagasta Mežsētās. 19 gadus vecs puisis tornī rāpies ne pirmo reizi, taču šoreiz viņam izdevies tikt līdz pašai smailei. Viņa pēdās sekojusi kāda 18 gadus veca meitene, tomēr pēc brīža viņa kāpusi lejā.

Mobilā reportiere Elizabete uztraukusies par sporta nodarbību norisi Rīgas 54.vidusskolā. Skolai neesot sporta laukuma, tādēļ skolēni stundā spiesti skriet pa ielu, līdztekus automašīnām. Savukārt Mātes dienā fiksēts gadījums, kad uz loga palodzes spēlējas bērns, kamēr viņa vecāki istabā atzīmē svētkus.

Skatīt pievienotos video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu