Bēbītis - brīnums: pēc 19 neveiksmīgām reizēm... (32)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

Sagaidot mazo Emīliju, pāris - Džo un Stīvs nespēja valdīt laimes asaras. Kā nekā viņi piecpadsmit gadu garumā bija centušies tikt pie bērniņa...

Vajadzēja paiet veseliem piecpadsmit gadiem, lai laimīgais pāris Džo (37) un Stīvs (38) varētu īstenot savu sapni. Jāsaka, ka abi ir arī ļoti neatlaidīgi un stipri cilvēki, jo šo gadu laikā tika piedzīvotas 19 neveiksmīgas grūtniecības... Viņi nepadevās un mazā Emīlija tagad ir kopā ar viņiem, raksta «The Sun».

Džo un Stīvs tikt pie bērniņa centās jau kopš 1997. gada. Šajā pašā gadā

notika sievietes pirmais aborts, pēc kura viņai mediķi ieteica nelolot lielas cerības uz bērniņu.

Kas tad bija par iemeslu spontānajam abortam? Džo tāpat kā 176 miljoni sieviešu visā pasaulē cieš no endometriozes, kas ir stāvoklis, kad audi, kas līdzīgi dzemdes gļotādai (endometrija stroma un dziedzeri, kuriem jāatrodas tikai dzemdes dobumā), atrodami citās ķermeņa daļās. Tiek lēsts, ka

30–40% ar endometriozi slimo sieviešu nevar būt bērnu.

Pētījumi norāda, ka sievietēm ar minimālu vai vieglu endometriozi salīdzinājumā ar citām sievietēm ir nepieciešams ilgāks laiks, lai paliktu stāvoklī.

Laimīgā pāra un bērniņa foto aplūkojami te:

Džo nolēma cīnīties un, tā kā hormonālā endometriozes ārstēšana nesniedz ilgtermiņa efektu, viņa slimību izvēlējās ārstēt ar ķirurģisku iejaukšanos. Endometriozes operācija var būt ļoti sarežģīta, tomēr pārim kopīgiem spēkiem viss izdevās un grūtniecība iestājās!

Ar divdesmito reizi viss izdevās!

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu