Kannu sarkanā paklāja pērles: Kidmena, Krauforde un Mūra (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix Sweeden/AFP

Notikušajā 66. Kannu kinofestivāla atklāšanas ceremonijā zvaigznes bija tērpušās īpaši svinīgi un grezni. Aplūkojot sarkanā paklāja tērpus, jāsecina, ka šīs sezonas topa krāsas ir sarkana, zila un balta.

Īpaši gribas izcelt trīs sievietes, kuras izskatījās īpaši žilbinoši - aktrises Nikola Kidmena (46), Džuliana Mūra (53) un bijusī supermodele Sindija Krauforde (47). Visas viņas,

neskatoties uz savu vecumu, izskatījās valdzinošas, jauneklīgas un seksīgas.

Kidmena bija izvēlējusies meitenīgu matu sakārtojumu, kas kopskatā ar kleitu radīja perfektas 50 gadu mājsaimnieces tēlu. Krauforde bija tērpusies īpaši seksīgā vakarkleitā, kuras dekoltē ne kura katra varētu atļauties vilkt.

Džulianas Mūras tērpa piegriezums vairāk piestāvētu jaunākām jaunkundzēm, tomēr šarmantajai Mūrai tērps izskatījās nevainojami.

Aktrise Aila Fišere un Mika Džegera meita Džordžija Meja Džegere ar savu tērpu zivēli pierādīja, ka arī sarkana vakarkleita var izskatīties perfekti uz sarkanā paklāja. Kā blondīnei, tā brunetei šī krāsa izskatījās perfekti.

Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP

Viens no drosmīgākajiem tērpiem bija britu modelei Karai Delevinai. Lai gan melnajai mežģīņu kleitai, koši sarkanajām lūpām un matu sakārtojumam bija jāvēsta par izsmalcinātu seksapīlu un glamūru,

kopskatā tērps radīja mazliet vulgāru tēlu.
Foto: Reuters/AP/Scanpix Sweeden/AFP

Vērtē arī citus slavenību tērpus un aksesuārus!

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu