Balso par gardāko un interesantāko alus ēdiena recepti!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai celtu gaismā senās alus ēdienu receptes un veicinātu jaunu garšu meklējumus, Valmiermuižas alus darītava un Dikļu pils kopīgi organizēja foto recepšu konkursu „Alus kā garšviela”. Recepšu iesūtīšana ir noslēgusies, bet vēl līdz 6.maijam ikvienam gardēdim portālā TVnet ir iespēja nobalsot par gardāko un interesantāko alus ēdiena recepti un smelties iedvesmu saviem kulinārijas eksperimentiem!

Receptes autoram, ko gardēži internetā būs novērtējuši visatzinīgāk, Valmiermuižas alus darītava sarūpēs 50 litrus alus kādiem skaistiem šīs vasaras svētkiem. Līdztekus konkursa žūrijas komanda, ko veido Valmiermuižas alus darītavas saimnieks Aigars Ruņģis, Dikļu pils direktore Ineta Litte un šefpavārs Valters Zirdziņš, izraudzīsies galvenās balvas ieguvēju, ko atalgos ar Alus gardēžu brīvdienām Dikļu pilī divām personām, un labākā recepte un tās autora vārds tiks iekļauts Dikļu pils restorāna ēdienkartē. Interesantākās un smeķīgākās receptes Valmiermuižas alus darītava arī apkopos un publicēs virtuālā alus ēdienu recepšu krājumā, kas būs pieejamas ikvienam gardēdim.

Recepšu konkursa „Alus kā garšviela” uzvarētāja un skatītāju simpātijas balvas ieguvēja paziņošana notiks 7.maijā Valmieras un apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas svētkos,

kad līdz ar citiem interesantiem pasākumiem Valmieras vecpilsētā notiks pikniks gardēžiem. Tikai šajā dienā Valmierā darbosies Dikļu pils izbraukumu restorāns, kas kopā ar Valmiermuižas alus darītavu gatavos arī īpašus alus ēdienus, ko nesteidzīgi baudīt izbraukumu restorānā vai turpat vecpilsētas zālienā, kā jau piknikā ierasts.

Plašāka informācija par recepšu konkursu - www.valmiermuiza.lv un www.diklupils.lv, un plašāka informācija par Valmieras un apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu – www.valmiera.lv.

Balsot par recepti!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu