Brigmanis "bīda" Lemberga jauno favorīti ekonomikas ministra amatam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kristīne Krasovska (''Latvijai un Ventspilij'') esot jaunā paaudze Zaļo un zemnieku savienībā (ZZS), profesionāle Eiropas Savienības (ES) fondu jautājumos, kura pie pirmās izdevības varētu kļūt par nopietnu ZZS kandidatūru kādam ministra amatam, piemēram, ekonomikas, ZZS Saeimas frakcijas vadītāja Augusta Brigmaņa teikto šodien atspoguļo laikraksts "Diena''. Atgādināsim, ka Krasovska ir bieži redzēta blakus korupcijā un nelegālā naudas "atmazgāšanā" apsūdzētajam Aivaram Lembergam.

Jaunā sieviete, kura plašākai sabiedrībai bija redzama šīs nedēļas Latvijas Televīzijas raidījumā ''Kas notiek Latvijā?" sēžam blakus savas partijas "Latvijai un Ventspilij'' līderim un Ventspils mēram Aivaram Lembergam, pa karjeras kāpnēm kāpusi galvu reibinošā ātrumā no brīža, kad sāka strādāt Ventspils domē, raksta laikraksts. Viņa savā karjerā dažu gadu laikā izaugusi tiktāl, ka dod padomus ES fondu jautājumos ZZS satiksmes un izglītības ministram, nupat palīdzēja aizstāvēt zaļo zemnieku sarkanās līnijas sarunās ar starptautiskajiem aizdevējiem, ir ZZS pārstāve koalīcijas sarunās.

Uz jautājumu, kāda ir Krasovskas loma ZZS, daudzi ''Dienas" uzrunātie cilvēki, kam ir vai bijusi saskare ar viņu, izvēlējās runāt anonīmi. Krasovska ir gudra un spējīga, viens no A. Lembergam lojālākajiem cilvēkiem, kuras "sūtība'' esot visos iespējamos līmeņos aizstāvēt Ventspils un tās mēra intereses.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu