Brīdina par iespējamo «Range Rover» zādzību bumu Baltijā (24)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijā var pastiprināties zagļu interese par «Range Rover» automašīnām, pieļauj kāda Latvijas apdrošināšanas kompānija, aicinot auto īpašniekus būt piesardzīgiem.

AS «Baltas» drošības dienesta speciālisti saņēmuši brīdinošu informāciju no saviem kolēģiem Sanktpēterburgā. Šajā pilsētā pēdējās trīs nedēļās nozagtas 46 «Range Rover» automašīnas, savukārt Latvijā no zagļiem nesen cietuši divi «Range Rover» spēkratu īpašnieki.

«Baltas» pieredzē bijušas vairākas situācijas, kad no ārvalstīm Latvijā ir ienākuši auto zagļi, kurus interesējušas konkrētas markas vai modeļa automašīnas, piemēram, zagļus īpaši interesējuši jaunākie «BMW» vai «Audi» markas auto. «Šādu brīdinošo informāciju šodien saņēmām arī no kolēģiem Sanktpēterburgā par «Range Rover«. Tāpēc īpaši brīdinām šādu spēkratu īpašniekus tuvākajā laikā būt uzmanīgiem un pievērst papildu uzmanību sava spēkrata drošībai, jo pēdējās zagļu aktivitātes var liecināt par tuvojošos zādzību bumu Baltijā,» uzsver «Baltas» drošības dienesta vadītājs Egīls Sīlis-Jaunsīlis.

Lai pasargātu savus klientus, «Balta» tuvākajā laikā izplatīs ziņojumu ar atgādinājumu rūpēties par auto drošību. Tāpat «Balta» iesaka būt uzmanīgiem arī citiem auto īpašniekiem.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu