Atvēršanas svētkus svin «Vingruma klubs» (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar Lienes «Lapsas» Tomsones veselīgajiem kokteiļiem, ar paukošanas paraugdemonstrējumiem, ar zumbas dejošanu un ar olimpiešu trenera Alvja Stankēviča lekciju par to, kas ir vingrums, 11. aprīļa vakarā tika atklāti VINGRUMA SVĒTKI jeb, citiem vārdiem, savus draugus un domubiedrus uz nesen atvērto sporta, SPA un veselīga dzīvesveida kompleksu Elijas ielā 17 bija saaicinājis VINGRUMA KLUBS, lai nosvinētu pavasara sākšanos un kluba atvēršanu.

Panākumi, dzīvesprieks, darbaspējas, labs noskaņojums, salds miegs, mundrums, veiksme – veselība ir pamatā it visam. Tieši tādēļ savas durvis vaļā vēris «VINGRUMA KLUBS» - jauns un mūsdienīgs sporta un atpūtas komplekss Rīgas centrā, kurš saviem klientiem piedāvā ne tikai uzlabot un uzturēt savu fizisko formu, apmeklēt pirtis, masāžas un baseinu, bet arī sniedz daudz vērtīgas informācijas par veselīgu dzīves veidu, lai kopā to veidotu par neatņemamu dzīves sastāvdaļu.

«Ar veselīgu attieksmi pret dzīvi! – tāds ir mūsu moto. Ne tikai runājot par sportošanu, bet arī par pārējām lietām, kas ar mums notiek. Es vienmēr esmu ticējis, ka aktīva atpūta vislabāk palīdz sakārtot galvu, un tas bija mans sens sapnis, radīt vietu, kur draudzīgā un pazīstamā vidē satikt draugus, sportot un iepazīt jaunus domubiedrus. Ceru, ka šī kļūs par satikšanās vietu, kur atpūsties, sasniegt lielākus un mazākus sportiskos mēŗkus un gūt no tā prieku.» VINGRUMA KLUBA ideju skaidro tā īpašnieks, autosportists un uzņēmējs Jānis Āzis.

Pateicībā par lojalitāti un «veselīgo attieksmi pret dzīvi» tika pasniegtas arī īpašo biedru kartes koši sarkanā krāsā. Vingruma kluba īpašo biedru vidū ir gan VINGRUMA KLUBA draugi, gan aktīvākie apmeklētāji, to starpā, sporta komentētājs Edgars Barbaks, LNT Ziņu moderātors Andris Auzāns, autosportisti Jānis Vorobjovs un Ainārs Princis, kūkotāja Liene Tomsone, producents Andrejs Ēķis, finansists Ģirts Rungainis un paukotājs Mihails Jefremenko. VINGRUMA SVĒTKUS svinēt ieradusies bija arī pareiza uztura autoritāte Lolita Neimane, kura neslēpa prieku par vingruma komandas veikumu un vēlēja jaunajai vietai lielu izdošanos. VINGRUMA SVĒTKU ietvaros 17. aprīlī paredzēta ar viņas lekcija par pareiza uztura pamatprincipiem.

«Esam nolēmuši šogad un turpmāk katru gadu pavasari sagaidīt ar Vingruma svētkiem nedēļas garumā,» atklāj kluba direktore Anželika Jaunzema. «No 15. līdz 20. aprīlim pie mums VINGRUMA KLUBĀ katru dienu būs iespēja apmeklēt kādu īpašu pasākumu vai lekciju. Liene Tomsone dalīsies ar veselīgo kokteiļu receptēm, olimpiešu treneris un pirtnieks Alvis Stankēvičs dalīsies savā pieredzē par pareizu sportošanu un pirtī iešanu, būs arī iespēja tuvāk iepazīt paukošanu un citi tikpat interesanti notikumi.»

VINGRUMA KLUBA kompleksā ietilps plaša un moderni aprīkota trenažieru zāle, divas vingrošanas spoguļzāles, masāžas kabineti, trīs pirtis: sauna, turku pirts un īsta slapjā latviešu pirts ar iespēju pērties ar slotiņām. Tāpat ir arī neliels baseins un burbuļvanna.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu