MG Šanhajā demonstrēs Juke līdzinieku (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MG

Šanhajas automobiļu izstādē, līdz kuras atklāšanai atlikusi nepilna nedēļa, britu zīmols MG demonstrēs kompakta SUV konceptuālo versiju MG CS Concept.

MG norāda, ka kompakto SUV segments ir viena no straujāk augošajām automobiļu būves nišām, tādēļ ir tikai loģiski domāt par stilīga, moderna šāda tipa auto laišanu sērijveida ražošanā.

Ķīnas autobūves gigantam SAIC Motor group (iepriekš - Shanghai Automotive Industry Corporation) piederošā MG Rover pirmo pilsētas SUV zīmējis MG globālā dizaina direktors Entonijs Viljamss Kenijs. Auto personificējot britu dizaina īpatnības un MG sportisko mantojumu.

MG CS ir vairāki unikāli dizaina risinājumi, piemēram, priekšējie lukturi ar daudzšķautņu struktūru iekšpusē. Sānskatā tā gaismu lauž dažādos leņķos un atstaro dažādas krāsas. Skatā no priekšpuses dažādos līmeņos izkārtotie atstarojošie elementi veido astoņstūri.

Konceptauto virsbūves formas ir acīmredzami sportiskas. Strauji augšupejošā viduslīnija, pamatīgie riteņi, paceltā aizmugure, lielajam gaisa savācējam pieskaņotais elements aizmugurējā bamperā un šaurās stiklotās virsmas uzskatāmi demonstrē dinamiku, sportiskumu, agresivitāti.

MG atzīmē, ka pēdējā laikā izskanējusi virkne spekulāciju par SUV automobili un MG CS Concept ir atbilde uz tām. Ražotājs cer, ka ar to izdosies uzrunāt galveno mērķauditoriju – jaunus, modernus, modei līdzi sekojošus cilvēkus.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu