Jaguar uz Ņujorku vedīs 550 zirgspēku XJR (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Britu autobūves uzņēmums Jaguar atklājis, ka tā flagmanis XJ nebūs izņēmums un tāpat kā XK kupeja un kabriolets un XF sedans iegūs pieclitrīgā V8 kompresormotora jaudīgāko versiju.

Jaguar zīmola R lieljaudas automobiļu klāstu papildinās flagmaņa XJ sportiskā versija XJR. Tās pasaules pirmizrāde notiks Ņujorkas starptautiskajā autošovā.

Automobilim uzstādīts jau pazīstamais 5 litru astoņu cilindru dzinējs ar mehānisko kompresoru, kurš palīdz attīstīt 550 zirgspēkus un 680 Nm. Tāpat auto tiks pie jaunas balstiekārtas un stilistikas, tostarp funkcionāliem virsbūves aerodinamikas elementiem.

Cik ļoti pēc modifikācijām cietīs lielā sedana komfortablā gaita, rādīs laiks, taču ražotājs katrā ziņā sola, ka, spītējot labākajai atsaucībai un dinamiskajām īpašībām, kādas jebkad bijušas kādam Jaguar flagmanim, XJR sniegs augstāko greznības līmeni un pārliecinošāko izskatu.

Var atzīmēt, ka cita starpā bez XJR Jaguar Ņujorkā demonstrēs arī pilnpiedziņas sedanus un sportisko rodsteru F-Type.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu