Izstādē AUTO 2013 tiks pārstāvētas vairāk nekā 20 auto markas (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ikgadējā auto industrijas izstādē AUTO 2013, kas norisināsies Ķīpsalā no 26. līdz 28. aprīlim, būs pārstāvētas 24 automobiļu markas. Izstādes ietvaros apmeklētājiem tiks piedāvātas ne tikai zemākas jauno auto cenas, bet arī izdevīgi auto servisa pakalpojumi.

Auto asociācijas prezidents Andris Kulbergs: «Atšķirībā no pārējiem gadiem šogad izstādei ir izvirzīts vienots moto – «Kvalitatīvs serviss jebkura vecuma automašīnai», kas ļaus izstādes apmeklētājiem saņemt ļoti pievilcīgus spēkratu apkalpošanas piedāvājumus. Šā gada izstādi esam plānojuši ne tikai kā jauno auto modeļu parādi, bet galvenokārt kā auto tirdzniecību veicinošu pasākumu ar apjomīgu un kvalitatīvu piedāvājumu klāstu. Nozīmīgi, ka šogad auto nozares speciālistiem būs iespēja vienlaicīgi apmeklēt gan izstādi, gan ikgadējo Dienas Biznesa organizēto auto nozares profesionāļu diskusiju Auto nozares forums 2013.»

«Ikviens jaunu automobiļu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmums izstādē iegūst iespēju gan izstādīt piedāvātos automobiļus, gan testa braucienos iepazīstināt apmeklētājus ar auto funkcionalitāti un priekšrocībām, kā arī uzrunāt tos auto lietotājus, kuri dažādu maldīgu pieņēmumu iespaidā nemaz nenonāk līdz autorizētajiem servisiem,» apmeklētājus izstādē piedāvātās iespējas izmantot mudina SIA Auto Blitz vadītājs Ģirts Zemītis.

Kā ierasts, izstāde – gadatirgus AUTO 2013 apvienos visus auto industrijas virzienus ar tās tematiskajām sadaļām: Auto, Transporta tehnika, Auto mehānika un Auto Exotica. Izstādes sadaļā «Auto» būs izstādītas automobiļu markas Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, KIA, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Suzuki, Volvo, MAN, Maz, Mercedes Benz, Scania, Setra, Unimog, Volvo Truck.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu