Iepazīsti Latvijas dziedošo modeli Anastasiju Karneri (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mode vienmēr soļojusi kopsolī ar mūziku. Tagad abu savstarpējais pievilkšanās spēks ir nepārprotams: mūziķi iznāk uz podijiem un veido apģērba kolekcijas, bet modeles apmeklē vokāla nodarbības un ieraksta diskus. Tieši tāda metamorfoze notikusi ar Latvijas modeli Anastasiju Karneri. Interviju ar modeli lasiet žurnāla "L'Officiel Latvia" februāra numura intervijā.

Nastja jau sen sapņoja kļūt par dziedātāju: viņa sacerēja balādes par traģisku mīlestību un pat apmeklēja klasiskās mūzikas un ritmblūza vokālās nodarbības. Bet pagājušajā gadā draugi viņu iepazīstināja ar slaveno amerikāņu producentu Svītu Bītsu, kurš savulaik strādājis kopā ar tādām zvaigznēm kā Madonna, Dženifera Lopesa, Jay-Z (viņš ir arī slavenās dziedātājas Ališijas Kīsas vīrs). Kad Nastja nodziedāja viņam savas dziesmas, viņa tūlīt pat tika uzaicināta uz skaņu ierakstu studiju Ņujorkā uz pirmo kopīgo ierakstu. Rezultātā Nastjai savā blīvajā modeles grafikā bija jāizbrīvē laiks mūzikai. Pašlaik viņa noīrējusi dzīvokli Ņujorkā un kopā ar Bītsu gatavo prezentācijas šovu, kas tiks piedāvāts lielākajām Ņujorkas ierakstu kompānijām.

Piedāvājam modeles atziņas no intervijas žurnālā "L'Officiel Latvia" februāra numura:

* Vienkārši pagaidām neatliek laika modeles darbam. Nu jau astoņus mēnešus es gluži vai pušu raujos starp Ņujorku un Vīni. Pa šo laiku esmu ierakstījusi piecas jaunas dziesmas, bet tagad man ir mēģinājumi studijā Montana, kur parasti strādā tādas zvaigznes kā Madonna, Lady Gaga, Britnija Spīrsa un Ališija Kīsa. Pedagogu vadībā apgūstu horeogrāfiju, vokālo tehniku un dikciju – izstrādāju amerikāņu akcentu, lai nedziedātu kā ārzemniece. Man jābūt tādā līmenī, citādi lielās ierakstu kompānijas nevēlēsies ar mani noslēgt līgumu.

* Bez liekas kautrības teikšu, ka ambīcijas man ir milzīgas:

es vēlos kļūt par pasaules mēroga zvaigzni, apceļot dažādas valstis un dziedāt lielos stadionos.

Kad kļūšu pietiekami slavena, ķeršos pie labdarības fondu dibināšanas.

* Šādu notikumu gaitu visi bija gaidījuši. Pārsteidza vienīgi ātrums, ar kādu tie attīstījās. Tuvinieki ar mani ļoti lepojas, īpaši meita. Viņa skolā visiem stāsta, ka mamma ir dziedātāja. Taisai ļoti interesē mūzika: viņa dzied, dejo, spēlē vijoli.

Tomēr nevajadzētu aizmirst, ka es vēl esmu pusceļā uz panākumiem.

*Es taču neesmu pirmā modele, kas cenšas izveidot muzikālu karjeru. Šo ceļu jau gājušas Naomi Kempbela, Mila Jovoviča, Karla Bruni. Tā jau vairs nav nekāda sensācija.

*Šķiet, ka dziedātāja uz skatuves daudz vairāk atdod sevi skatītājiem nekā modele uz podija. Modele publikas priekšā iedzīvojas svešos tēlos, kurus izdomājis stilists vai modelētājs. Bet dziedātāja uz skatuves tēlo pati sevi.

Pilnu interviju lasi žurnāla "L’OFFICIEL Latvija" februāra numurā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu