Amatpersonas nekomentē kratīšanu "Daimler" kukuļošanas lietā (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušās Rīgas domes amatpersonas par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) veikto kratīšanu SIA "Rīgas satiksme" birojā lietā par Vācijas autobūves koncerna "Daimler" dotajiem kukuļiem pašvaldības amatpersonām komentārus nesniedza.

 Nedz KNAB, nedz kāds cits ar bijušajiem Rīgas domes priekšsēdētājiem Andri Bērziņu (tolaik LC) un Gundaru Bojāru (tolaik LSDSP) par "Daimler" kukuļošanas lietu nav sazinājies, sacīja bijušie Rīgas mēri.

Savukārt Linda Baltiņa (LC), kas līdz 2001.gadam vadīja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteju, norādīja, ka neviens ar viņu nav sazinājies "Daimler" kukuļošanas lietā un viņa "no šīs problēmas novēršas".

Ar bijušo Rīgas domes priekšsēdētāju Andri Ārgali (tolaik TB/LNNK) un tā laika Satiksmes departamenta direktoru Ivaru Zarumbu  sazināties neizdevās.

Kā ziņots, patlaban nav zināms, vai izmeklētāji nolēmuši kādu amatpersonu aizturēt. KNAB priekšnieks Normunds Vilnītis nekādus komentārus nesniedza, savukārt preses pārstāve Ieva Karlsberga apliecināja, ka RS telpās šodien ir notikusi kratīšana.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu