ASV senators: Lukašenko ir brutāls tirāns (58)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko ir nežēlīgs, brutāls tirāns, un nemieri Ēģiptē rāda Baltkrievijai, ka valsts nevar sekmīgi pastāvēt, ja tā negarantē cilvēkiem viņu dabiskās tiesības, - šādu viedokli paudis ASV republikāņu senators Džons Makeins, uzturoties vizītē Lietuvā.

"Uzskatu, ka viņš ir nežēlīgs, briesmīgs, rupjš tirāns, kurš tiešām izvēlējies nepareizo pusi, un ceru, ka baltkrievi beigu beigās varēs baudīt savas dabiskās tiesības," viņš uzsvēris, Lietuvas Seimā tiekoties ar Viļņā darbojošās Eiropas Humanitārās universitātes studentiem.

"Paraugieties uz citām valstīm, piemēram, Ēģipti, kur cilvēki ir briesmās, bet šīs valstis ir lielisks pierādījums, ka valsts nevar liegt saviem pilsoņiem viņu tiesības. Lietuva, Latvija un Igaunija arī apliecināja savu gribu būt neatkarīgām un garantēt savu pilsoņu tiesības," paziņojis senators.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu